Ο Peacock πυροβολήθηκε αφού η διαφήμιση Craigslist χτύπησε το πουλί: αναφορές

Ο Peacock πυροβολήθηκε αφού η διαφήμιση Craigslist χτύπησε το πουλί: αναφορές

Ένα παγώνι που ήταν βασικό σε μια γειτονιά της Καλιφόρνιας εδώ και χρόνια βρέθηκε νεκρό — αφού κάποιος δημοσίευσε μια διαφήμιση Craigslist που έβγαλε ένα χτύπημα στο πουλί, ανέφεραν τοπικές αναφορές.

Η ηλεκτρονική απόσπαση αυξήθηκε στις 13 Ιουνίου, λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες πριν το παγώνι — με το παρατσούκλι κ. P ή Azul — προφανώς σκοτώθηκε στην κομητεία Humboldt, ανέφεραν οι Los Angeles Times την Τετάρτη.

“Είναι πραγματικά λυπηρό γιατί πιθανότατα υπέφερε για τουλάχιστον δύο ή τρεις ώρες πριν πεθάνει, πιθανώς περισσότερο”, δήλωσε η κάτοικος Melissa Glass στην εφημερίδα.

Ο Glass είπε ότι ” μία από τις κόρες του γείτονα είχε πραγματικά θυμηθεί να δει μια διαφήμιση Craigslist σε αναζήτηση ενός δολοφόνου peacock.”

Η διαφήμιση, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το τοπικό κατάστημα Lost Coast Outpost, είχε εμφανιστεί στην ενότητα “wanted” του Craigslist με τον τίτλο “κάποιος για να απαλλαγεί από ένα παγώνι”, προσθέτοντας ότι ήθελε το ζώο νεκρό “με κάθε απαραίτητο μέσο.”

Ο συγγραφέας, ο οποίος δεν ταυτοποιήθηκε, ισχυρίστηκε ότι το πουλί είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στη γειτονιά πριν από τέσσερις μήνες — και παραπονέθηκε ότι ξύπνησε από τις κλήσεις του, ανέφερε η έκθεση.

“Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε μια στρατηγική για την εξάλειψη αυτού του πουλιού και επίσης να συμφωνήσουμε για το πόσο θα αποζημιωθείτε”, ανέφερε η διαφήμιση.

Αλλά η Glass είπε στους Times ότι το παγώνι άρχισε να επισκέπτεται τη γειτονιά της Azalea Heights πριν από έξι χρόνια και συχνά ήρθε από το σπίτι της επειδή του άρεσε να ξοδεύει χρόνο με το κοτόπουλο που κατέχει.

Είπε ότι πολλοί άνθρωποι στην Κοινότητα εκτιμούσαν το ζώο και θα έφερναν τα παιδιά τους για να τραβήξουν φωτογραφίες μαζί του.

“Ακόμα και τα παιδιά της UPS θα σταματούσαν και θα τραβούσαν φωτογραφίες”, είπε στους Times.

Ένας άλλος κάτοικος, Kelsey Radant, είπε στο Lost Coast Outpost ότι ” ήταν ένα πολύ κοινόχρηστο παγώνι.”

“Κάνει τους γύρους και λέει γεια σε όλους”, δήλωσε ο Radant στην πρίζα.

Στις 30 Ιουνίου, το αγαπημένο πουλί βρέθηκε καλυμμένο με αίμα, νεκρό από τραύμα από πυροβολισμό, ανέφεραν οι εκθέσεις.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Humboldt είπε ότι οι βουλευτές ερευνούν το περιστατικό και ότι είχε εντοπιστεί ένας “πιθανός ύποπτος”.

“Τα εγκλήματα που διερευνώνται επί του παρόντος είναι η σκληρότητα των ζώων και η συνωμοσία για τη διάπραξη εγκλήματος”, ανέφεραν οι βουλευτές.

Το Lost Coast Outpost είπε ότι εντόπισε το άτομο που δημοσίευσε τη διαφήμιση Craigslist από τότε που διαγράφηκε, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και ζήτησε να μάθει εάν είχε διαπραχθεί έγκλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.