Το Fort Lauderdale δέχεται την πρόταση σήραγγας παραλίας του Elon Musk

Το Fort Lauderdale δέχεται την πρόταση σήραγγας παραλίας του Elon Musk

Ο Elon Musk βαρεθεί στην παραλία στο Fort Lauderdale.

Οι τοπικοί νομοθέτες δέχτηκαν μια πρόταση από τη Boring Co της Musk. Τρίτη για την κατασκευή ενός υπόγειου συστήματος διαμετακόμισης που θα χτυπήσει τους ανθρώπους από το κέντρο της πόλης της Φλόριντα στην παραλία στο Teslas.

“Άλλες επιχειρήσεις έχουν 45 ημέρες για να υποβάλουν ανταγωνιστικές προτάσεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας πραγματικά καινοτόμος τρόπος για να μειωθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση”, έγραψε στο Twitter ο Δήμαρχος Dean Trantalis.

Το έργο ονομάζεται “The Las Olas Loop”, μετά την παραλιακή λεωφόρο της πόλης με το ίδιο όνομα.

Η Βαρετή Co. – ιδρύθηκε από τον Tesla και τον ηγέτη SpaceX Musk — δημιούργησε ένα παρόμοιο υπόγειο βρόχο στο Λας Βέγκας που μεταφέρει επιβάτες στο Teslas μεταξύ τριών σταθμών σε δύο σήραγγες μονής κατεύθυνσης.

Το Fort Lauderdale θα ήταν η πρώτη πόλη στην Ανατολική Ακτή – και μόνο η δεύτερη πόλη στον κόσμο – για να επωφεληθεί από το Boring Co.τεχνολογία”, ανέφεραν τοπικοί αξιωματούχοι σε δελτίο Τύπου την περασμένη εβδομάδα.

“Σε αντίθεση με ένα σύστημα μετρό, ο αριθμός των αυτοκινήτων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη ζήτηση και οι επιβάτες μπορούν να πάνε κατευθείαν στον προορισμό τους χωρίς πολλαπλές στάσεις στο μεταξύ.”

Το Fort Lauderdale δεν δημοσίευσε τις ιδιαιτερότητες του σχεδίου, αναφέροντας τη συνεχιζόμενη διαδικασία υποβολής προσφορών.

Δεν είναι σαφές εάν ο Teslas θα είναι αυτο-οδήγηση σύμφωνα με το σχέδιο της Φλόριντα. Στο Λας Βέγκας, οι οδηγοί χρησιμοποιούνται επί του παρόντος, αλλά η Boring Co. συνεργάζεται με τοπικούς αξιωματούχους για μια “αναμενόμενη μετάβαση σε αυτόνομες λειτουργίες οχημάτων”, ανέφερε η Tech Crunch.

Σύμφωνα με την πρόταση της Φλόριντα, οι επιβάτες θα χρεώνονται μεταξύ $5-8 για μια βόλτα Tesla στην παραλία, σύμφωνα με το CNN. Η Musk είναι σίγουρη ότι το έργο μπορεί να γίνει σε έξι μήνες για 30 εκατομμύρια δολάρια, ανέφερε το κατάστημα.

Ο βρόχος του Συνεδριακού Κέντρου του Λας Βέγκας κοστίζει 53 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή, σύμφωνα με την έκθεση Travel Market. Ολοκληρώθηκε σε περίπου ένα χρόνο, σημείωσαν αξιωματούχοι του Fort Lauderdale.

Η Φλόριντα έχει μόνο δύο σήραγγες σε όλη την πολιτεία, καθώς ο Φυσικά τρυπημένος ασβεστολιθικός βράχος είναι δύσκολο να περάσει, ειδικοί είπαν στο δίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.