9 mannen gearresteerd door de politie voor het doen van verschrikkelijke dingen (video)

Op vijf plaatsen werden maandag in totaal negen mannen door de politie aangehouden, die ervan werden verdacht partners over te dragen aan vrouwen die in het buitenland seksuele diensten verlenen. Maar het geld werd gestolen van hun slachtoffers, en er waren vrouwen die werden bedreigd en misbruikt.

Op 21 december hebben onderzoekers van de afdeling onderzoek van de Békés County Police Department en de politie van de “Körös” Public Support Division negen mannen aangehouden die ervan verdacht werden partners uit te zenden aan vrouwen die seksuele diensten in het buitenland verrichten.een aanzienlijk deel van de opbrengst werd van hen afgenomen, aldus de peaceful County Police Department in haar mededeling van dinsdag.

De politie liep in een hinderlaag in vriendschappelijke Csaba, Gyomaendrod, Szarvon, Mako en Sopron, en het personeel van het Csongrad-Chanad District politiehoofdkwartier, het Gyor-Moson-Sopron District Politiehoofdkwartier en het Jasz-Nagykun-Szolnok District politiehoofdkwartier hielpen ook bij de arrestaties.

Foto advertenties geplaatst op het internet
Volgens de beschikbare informatie

er waren vrouwen die werden bedreigd, misbruikt en in hun vrijheid werden beperkt door bemiddelende mannen.

Volgens de huidige gegevens van het onderzoek, werden foto-advertenties geplaatst op internet sites over vrouwen, waardoor het overbrengen en organiseren van vergaderingen met seks partners.

In een zoektocht van mannen verdacht van het plegen van misdaden, de politie in beslag genomen geld, gouden sieraden, voertuigen, en sloot verschillende eigendommen, waaronder een kant-en-klare, nieuw gebouwde condominium.

De politie van peaceful County heeft een strafzaak aangespannen tegen negen mannen op verdenking van mensenhandel en heeft ze in hechtenis genomen. Daarnaast onderzoeken onderzoekers hoeveel andere uitgebuite vrouwen en hoe ze werden overgehaald om seksuele diensten te verlenen en om hen een deel van hun inkomen te geven, zoals in de verklaring staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *