Donatie pine maakt de vakantie van de behoeftigen mooier

Kinderen en volwassenen werkten beiden om grote gezinnen, alleenstaande gepensioneerden en sociaal achtergestelde dorpelingen tevreden te stellen. Beata Koroknai-Kardos maakte sieraden van peperkoek, die hij ook op een van de bomen zette. Ondertussen werden de lichten bewonderd door zijn zeven maanden oude zoon in de rugdrager met zijn ogen wijd open. Csaba Hermann en zijn familie waren blij met een van de pijnbomen. – De boom is prachtig, alle vier mijn kinderen zullen het erg leuk vinden, – zei hij, terwijl hij de speciale donatie naar zijn huis nam.

Voor de eerste keer, maar met de bedoeling van het creëren van traditie, de vakantie actie werd gelanceerd, de meeste van de kerstboom decoraties werden ook gemaakt door de lokale bevolking.

Hij was een van de enthousiaste helpers, die alle bomen in zijn eentje het gebouw binnenbracht. – Ik versierde twee dennen, en ik hou van groene ornamenten, ‘ zei de lokale jongeman.

Kristóf Laczkó kleedde de anderhalve meter lange Dennenboom met peperkoek, snoeprepen en ballen. ‘Ik begrijp dat de pijnbomen gaan naar lokale families, en ik hoop dat ze het leuk vinden,’ zei de vierde – grade helper.

Dit jaar besloot de Stichting voor kinderen van Magyaregresi om zes van de dennen die door een lokale koopman werden aangeboden, te versieren en weg te geven. – Hazaine Kozari Fae, voorzitter van de stichting, merkte op dat dankzij de collectie van de lokale bevolking, hygiëne producten, duurzaam voedsel en snoep worden ook geplaatst onder de kerstboom van de zeven families.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *