Een koolmonoxide detector werd gebracht door de ramp relief Jezus.

Het National Fire Prevention Committee en de Somogy County Organization van het Rode Kruis verrasten zeven families in nood.

De giften gedeeld met de Somogy County Disaster Management Board werden donderdag aan families overhandigd. – De geschenken werden gegeven aan gezinnen met kinderen, meestal in dorpen, of aan mensen die alleen wonen, voor wie het belangrijk is om de veiligheid van hun huizen te ondersteunen en die blij zijn met de lekkernijen vol met het apparaat, zei de Somogy County Disaster Management Board.

Onlangs zijn honderdvijftig cadeaupakketten door hulpdiensten over het hele land aan het Rode Kruis overhandigd, waarvan de pakketten in Somogy op een goede plaats zijn geplaatst.

De kerst gewoonte van het verpakken van geschenken in schoenendozen is niet een nieuw, terugkerend moment van pre-Kerstmis fondsenwervers voor de komende jaren. De dozen bevatten ook snoep, thee, cacao, snoep, chocolade en een folder met goed advies.

Tijdens de presentatie van de geschenken gaf brandluiter-kolonel Gábor Tompos, chief fire inspector van de Somogy County Emergency Department, de families een aantal belangrijke adviezen, presenteerde de werking van de levensreddende sensor in veel gevallen en wenste hen een veilige en gelukkige vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *