Schokkend: het vermiste 19-jarige tienermeisje werd naakt gevonden in een kelder

De familie was geschokt toen ze een enkel woordbericht ontvingen van hun geliefde 19-jarige dochter. Madelyn Allen schreef in haar bericht: “I love you!”. Hij werd de volgende dag officieel vermist verklaard.

De vermiste student werd gevonden in de kelder van het huis van een man, bijna een week nadat hij verdween uit zijn slaapzaal. Onderzoekers redden de 19-jarige Madelyn Allen uit het huis van de 39-jarige Brent Brown. De tiener werd naakt gevonden en bedekt met houtskool tijdens een dramatische redding nadat ze in staat waren om zijn telefoon te vinden.

Brown vertelde onderzoekers dat hij Madelyn vastbond en haar telefoon meenam als onderdeel van een seksueel rollenspel. Maar Madelyn zei dat ze tegen haar wil werd vastgehouden, en hij dwong haar om seks met hem te hebben omdat hij haar familie bedreigde.

Blijkt Madelyn en Brown ontmoette online via een gratis messaging mobiele app genaamd Kik. En het jonge meisje stemde in om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Vervolgens stuurde hij de onheilspellende boodschap naar zijn familie.

Onderzoekers verzamelen nog steeds gegevens over de schokkende zaak. Er zijn bepaalde aspecten die ze nog steeds niet volledig hebben kunnen begrijpen.

Brown wordt vastgehouden op verdenking van ontvoering, verkrachting, fysiek geweld en belemmering van de rechtsgang, zegt Pepper op de Spiegelpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *