Verschrikkelijk geschreeuw: daarom sloeg de Hongaarse coureur de middelbare schoolmeisjes

Een 22-jarige man reed over drie schoolmeisjes op het zebrapad met een volledig bevroren voorruit, remend op het laatste moment. Hoewel een van de meisjes enkele meters vloog, ontsnapten ze op miraculeuze wijze aan het ongeluk met lichtere verwondingen.

Een enorme knal en een verschrikkelijke schreeuw werden in de ochtend waargenomen op Mátyás király straat in Mezőkövesd, als de bestuurder van een auto reed bijna zonder remmen naar het zebrapad waar drie vrouwelijke studenten waren op weg naar de andere kant.

De meisjes waren al in het midden van de zebra, toen de blauwe Skoda reed tussen hen, en een van hen viel ook op de voorruit, vliegen van daar. Volgens getuigen reden de meisjes regelmatig.

“We hoorden een jonge man op een telefoon drukken en plotseling aftreden op een zebra, maar de meisjes waren al in het midden van de zebra toen de auto reed in,” een ooggetuige vertelde Pepper. Het is bekend dat het incident schokkend leek, omdat volgens ooggetuigen de man niet te hard reed, maar hij reed snel in vergelijking met een zebra, met een snelheid van ongeveer 40-50 kilometer.

“De meisjes vlogen weg, een van hen rolde op de voorruit. De chauffeur sprong er onmiddellijk uit en probeerde hen te helpen, en de paramedici arriveerden al snel.”

Later bleek dat het niet verwonderlijk was dat er bijna een tragedie was, omdat getuigen ook zeiden dat de voorruit van de man volledig bevroren was en niet kon worden gezien.

“Ik dacht dat het vochtig was, maar toen realiseerde ik me dat het hele ding bevroren was. “Ik ben geschokt dat iemand ging als dit,” zei een andere getuige van de krant.

De politie bevestigde de beschuldigingen.

“Volgens de primaire gegevens, de bestuurder van het voertuig niet in geslaagd om de voorruit van zijn auto te bevriezen en zag de voetgangers niet,” zei de Borsod – Abaúj-Zemplén County Police Department.

Er wordt aangenomen dat de meisjes op miraculeuze wijze aan het ongeval ontsnapten met lichte verwondingen: hoewel een vinger was gebroken, hadden de andere twee tieners gelukkig geen ernstige verwondingen meer, maar de zaak wordt onderzocht in strafrechtelijke procedures.

De 22-jarige M. M. staat bekend als geen onverantwoordelijke bestuurder, en zijn kennissen beweren dat de jonge man die als kapper werkt, hoewel hij van auto ‘ s houdt, nooit heeft gereden. Hoewel ze zeggen dat het echt onverantwoord is om met een bevroren voorruit te rijden, geloven ze dat hij die ochtend op weg was naar zijn werk, wat de reden kan zijn voor zijn nalatigheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *